Услуги

Галерия

М.К.Г.АД М.К.Г.АД М.К.Г.АД






Сподели във Facebook





М.К.Г.АД

ул. Камен Андреев 24, ет.7
София,
България
23.3260106
42.6964917
UserLikes
Име: М.К.Г.АД
Адрес: София, ул. Камен Андреев 24, ет.7
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.mkg-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Строителство на други инсталации
Дейност:

Инвестиционни проекти в областта на строителството

Ключови думи: метални конструкции, инвестиционтехникани, проекти, строителство, жилищни

За нас

М.К.Г. АД е строително-инвестиционна компания, създадена в условията на конкурентен пазар като правоприемник на ИО Метални конструкции АД. 
Компанията разполага с финансова стабилност, ясна визия и утвърдени принципи за реализиране на своите инвестиционни проекти в областта на строителството на жилищни и административни сгради.


Приоритет на компанията е създаването на качествена продукция, отговаряща на високите изисквания на клиентите. Акцент се поставя върху внедряването на съвременни строителни технологии, използването на нови висококачествени материали и високопроизводителна модерна техника.


М.К.Г. АД разполага с опитен управленски и инженерно-технически персонал, доказал своята коректност и компетентност в сферата на строителството. Професионализмът и богатият опит на специа

М.К.Г.АД
листите от Дружес твото водят до редица предимства: точност при изпълнението, стриктно спазване на пусковите срокове и договорените бюджети, поддържане на коректни отношения с участниците в инвестиционния процес.


Фирмата притежава добра материално-техническа база с нужната техника: кранове, багер, минитоварач, товарен и бордови автомобили, строителни подемници, машини за полагане на гипсова мазилка и циментова замазка, тотална станция, рамково фасадно скеле, метални телескопични подпори Хюнебек, греди Пфайфер, сглобяем вертикален кофраж Хюнебек и др.инвентар.


В своята дейност компанията се ръководи от следните основни принципи:

* Усъвършенстване на системата за управление на качеството чрез прилагане на нови съвременни технологии за изпълнение на СМР и ефективно управление на човешките ресурси, осигуряващи устойчиво раз

М.К.Г.АД
витие в един динамично променящ се пазар.
* Честност и коректност във взаимоотношенията с нашите клиенти и инвеститори.
* Законност в работата – пълно спазване на законодателството в Република България при изпълнение на поетите задължения от фирмата.
* Спазване на правилата по техника и безопасност на труда – осигуряване на нормални условия на труд, гарантиращи живота и здравето на работниците и служителите.
* Опазване на околната среда при реализиране дейността на фирмата.


М.К.Г.АД разполага с необходимия човешки и материален ресурс, който е в състояние да изпълни успешно и най-трудните инвестиционни проекти с високо качество и в съответствие с изискванията на международната практика. Управленската структура е гъвкаво адаптирана към иновационните промени в областта на гражданското строителство.

 
Открийте ни в Google+